SENIOR TURER

Tilhører du den eldre garden kan en seniortur være midt i blinken for deg! Bruk tiden mens helsen er i behold og opplev noe nytt og spennende. La kropp og sjel få et avbrekk fra hverdagen og dens rutinerte vaner. Mulighetene er mange og vi er dyktige på å legge til rette for en vellykket og bekymringsfri tur.

Wien, Østerrike

Hva med en seniortur til Østerrikes hovedstad og største by? Wien er fullpakket med en interessant historie og attraksjoner som kan oppleves på flere måter enn bare til fots. Hva med en båttur på verdens lengste elv, Donau, eller en tur med hest og kjerre gjennom de historiske gatene? En tur til Prater, et fantastisk parkområdet hvor du kan blant annet nyte den flotte utsikten over Wien fra toppen av det store pariserhjulet Riesenrad. Om kveldene kan man for eksempel booke en avslappende konsert aften med Symphony orchestra og nyte god tradisjonell mat.

Tyskland – Sveits – Italia

En veldig fin og avslappende måte å oppleve tre land på en tur. Reisen starter i Tysklands største fjellområde, hvor man kan for eksempel nyte en dag på vinsmaking eller besøke et slott. Derfra fortsetter turen med buss ned til Zermatt, Sveits; en liten landsby med utsikt på et av de høyeste fjelltoppene i alpene – “Matterhorn”. Videre går reisen med det berømte toget “Glacier Express” et panorama tog som også kalles vinduet til alpene. Turen kan oppleves på en eller to dager og er fullpakket med spektakulære utsikter og et eksklusivt mattilbud. Turen avsluttes med en transport til Milano, Italia som tilbyr en rekke kulturelle attraksjoner. Denne turen passer perfekt for seniorgrupper og garanterer en minnerik opplevelse.

Ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med å sette sammen de beste opplevelser og en uforglemmelig tur; helt etter dine ønsker.

“Let us do the planning, while you enjoy the world.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.