GET IN SHAPE

Har du satt deg et nyttårsforsett som du ønsker å nå? Hva med å komme ordentlig i form før sommeren 2018? Les mer om våre tips og ideer for en skikkelig kick-start på “Sommerkroppen 2018”.

  Maraton Det å sette seg et spesifikt mål kan være en god måte for å holde motivasjonen oppe. Å trene til et maraton er både ambisiøst, tøft og kommer til å gi en skikkelig mestringsfølelse når det er gjennomført. Engasjer din venneflokk, tren hardt  og kombiner et maratonløp med en velfortjent ferietur. Det finnes en rekke land hvor dette er gjennomførbart som for eksempel “IAAF World Half Marathon” i Valencia, Spania kombinert med noen dager på Europas vakreste strender? Eller en sightseeingtur til Paris og avslutter turen som deltaker på det kjente maraton i Paris? Eller hva med et maraton i de sveitsiske alpene “Swiss Alpine Marathon” og belønne seg med noen dager i de storslåtte fjellene? Er du virkelig ambisiøs finnes også “North Pole Marathon” hvor du kan tilbringe noen ekstra dager med ekspedisjon på et av jordens mest spennende kontinent.   CrossFit CrossFit er en treningsform som har i løpet av de siste årene inntatt treningsmarkedet med storm. Konseptet til CrossFit går ut på å gjøre mer av ulike øvelser i forskjellige grener innen styrke, kondisjon og utholdenhet i løpet av en kortere tidsramme. Mer variert arbeid utført på kortere tid bidrar til å stadig gi kroppen en utfordring og gir raske resultater. Denne hurtig voksende trenden er svært populært og det blir arrangert ulike CrossFit arrangement rundt i forskjellige land. Ta med deg dine “trening-buddies” å gjennomfør en “Bootcamp” uke i for eksempel Italia, Spania eller Portugal og belønn innsatsen med fantastiske opplevelser rundt treningsøktene.     Sykling Er du den som liker å benytte deg av sykkel som treningsform? Drømmer du om å delta i et sykkelritt i noen av Europas fineste kulisser? Eller hva med en sykkelferie for å komme i god form før sommeren? Utvalget av sykkelkonkurranser eller sykkelruter i Europa er enormt stor. Å kombinere en sport man liker med en ferie er en god måte for å engasjere seg til komme ordentlig i gang og for å holde treningsmotivasjonen oppe.      

Uansett type sport eller destinasjon, ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med å sette sammen de beste opplevelser og en uforglemmelig tur; helt etter dine ønsker.

“Let us do the planning, while you enjoy the world”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.