Andalucia

Planlegger du en gruppetur til Spania i nærmeste fremtid? Med våre spanske samarbeidspartnere har vi funnet frem til et vakkert, landlig feriested med mye å tilby! Strandlivet tilhører en integrert livsstil for de som bor i Sør-spania, men Andalucia har utallig mye mer å tilby en sol og glitrende strender!

Om stedet

Andalucia er et ferie- og fritidsparadis i Sør-Spania, hvor solen kan nytes nesten hele året rundt! I hjertet av provinsen Malaga ligger det et ferie- og fritidssenter midt i den andalusiske naturen og samtidig i nærheten av stranden og de populære turistområdene.

Dette stedet er perfekt egnet for: familie- og vennesamlinger, jubileumsfester og andre feiringer eller bare for å slappe av. Stedet er også tilpasset større grupper som for eksempel ungdomsgrupper, idrettslag og selskapsmøter.

Feriestedet tilbyr flotte innendørs og utendørs sittegrupper, store gressfelt for idrettsaktiviteter, et grillområde, svømmebasseng, storkjøkken, overnattingsmuligheter og en rekke konferansefasiliteter.

Beste reisetid: April – Oktober |  Kapasitet: 10 – 150 personer

Opplevelser

Regionen Andalucia tilbyr mange fritidsaktiviteter for både små og store grupper. Her er noen eksempler på hva dere kan begi dere ut på i løpet av deres opphold:

KULTUR OG HISTORIE
Opplev dagsturer til kjente steder som Gibraltar, Malaga, Marbella, Seville og Costa del sol for å nevne noen. Disse byene har blant annet et stort utvalg av museer, historiske monumenter, kinoer, teatre og kunstgallerier. Spania er også en sentral lokasjon for et stort antall forskjellige kulturarrangementer som kan oppleves hele året rundt.

STRENDER
Andalucia har over 1000 kilometer med kystlinje, som består av nydelige strender med myke, gyldne sandbakker eller bortgjemte steingrotter med muligheter for å hoppe fra klippene. Med så mange vakre tilbud er det ikke overraskende at å tilbringe tid på strender som “Ir a la playa”, er en populær fritidsaktivitet for både turister og innbyggere. Strandlivet er populært fra midten av mai til slutten av september – da er chiringuitos (strandbarer) åpne, og det tilbys solsenger med parasoller, strandaktiviteter som padle-surfebrett og andre vannsportaktiviteter i inndelte soner av strendene.

AKTIVITETER OG ACTION
Takket være sitt privilegerte klima, har Andalucia blitt et gunstig turistmål for utendørsaktiviteter. Her er det noe for enhver smak, som for eksempel: ridning, sykling, klatring, kajakkpadling, canyoning, gokarting, fjellklatring, fallskjermhopping, fotturer, vannsport, vannparker, dyreparker, fornøyelsesparker, fotball, tennis, golf og mange flere.

Mat

Andalucia tilbyr utsøkt mat og er kjent for å bruke det beste av hva både fjellene og havet har å tilby i sine retter. Mat entusiaster er opptatt av enkle råvarer, en mangfold av rike retter og utsøkt smak. De er opptatt av å utnytte de beste naturlige råvarene de har, så det resulterer i et bredt utvalg av smakfulle retter.

“Mangfold er livets krydder” og i Andalucia finner du alt; fra det mest tradisjonelle kjøkkenet til de mest innovative og fantasifulle tapasretter. Det er ikke nødvendig å anbefale en spesifikk tapas, siden enhver restaurant kan tilby varierte og særegne smaksopplevelser. Belgfrukter, grønnsaker, kjøtt, fisk og frukt er de grunnleggende elementene i et stadig mer raffinert kjøkken. I tillegg til spanjolenes lidenskap for smakfulle retter, har de et bredt utvalg av desserter med nydelige kaker og bakverk fra hele landet.

Shopping

Kjøpesentre, eller ‘centros commerciales’, er et stadig voksende konsept, som tilbyr flere servicetjenester på ulike nivåer og underholdning som for eksempel store kinoer og flere tilbud innen fast-food bransjen. Til tross for at solen skinner, er disse shoppingkatedralene smekkfulle på en vakker dag. I løpet av de siste fem årene har kjøpesentre i Andalucia blitt stadig mer utbredt, og i dag er de en integrert del av de flestes shoppingvaner.

Reise

Med direkte flyavganger fra forskjellige flyplasser i Norge til for eksempel Malaga, er reiseveien veldig enkel. Flyreisen varer i ca. 4 timer. Ved ankomst i Malaga arrangerer vi transport for din gruppe til deres oppholdssted. Reisetiden er omtrent en time fra flyplassen. Gjennom hele deres opphold kan vi ordne transport for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

Har du lyst å oppleve Andalucia?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til spania