Bay of Plenty

Denne uberørte kystregionen strekker seg over hele 125 km med nydelige hvite sandstrender. Med dens sjarmerende småbyer og en stor kosmopolitisk by vil en reise hit tilby deg rikelig med utendørsaktiviteter, spennende kultur, naturskjønne omgivelser, bra shoppingalternativer og eksotisk mat.

 

Om stedet

Litt utenfor byen Tauranga, hvor befolkningen er størst i Bay of plenty, er det lokalisert et feriested av moderne standard. Omgitt av et fantastisk naturlandskap og med den friske sjøluften, regnes dette som et perfekt sted for alle slags typer arrangement.

Stedet egner seg ideelt for:
familie- og vennesamlinger, jubileumsfester og andre feiringer, brylluper, selskapsmøter, ungdomsgrupper, idrettslag osv.

Stedet tilbyr et fint lokale, flotte innendørs og utendørs sittegrupper, store gressfelt for idrettsaktiviteter, et sandvolleyballfelt, et grillområde, badebasseng, kaffebar og en rekke konferansefasiliteter.

Beste reisetid: november – februar | Kapasitet: 10 – 90 personer

Opplevelser

Dette fantastiske kystparadiset tilbyr mange muligheter for enhver å nyte en perfekt ferie. Enten du er en strandløve eller en fjellgeit, liker kulinarisk mat eller ønsker å oppleve mer lokal mat på utendørs matmarkeder, så vil Bay of Plenty skape minner du og ditt reisefølge sent vil glemme.

 

KULTUR OG HISTORIE
Oppdag kystbyens dype kulturelle røtter og bli kjent med bakgrunnen for bosettingen av Bay of Plenty. Disse strendene har vært høyt verdsatt i hundrevis av år, og innsikt i fortiden har hjulpet å forme regionen i dag. La deg fascinere av de mange interessante historiene ved å besøke temaparker, Maori-landsbyer, kunstgallerier, museer eller forskjellige turstier hvor historien er skjult rundt hvert et hjørne.

 

STRENDER
I en region kjent for sine hvite sandstrender, vil valgmulighetene her skjemme deg bort. Den brede, innbydende kystlinjen strekker seg over 125 km og du vil kunne finne drømmeaktig hvite sandstrender i alle retninger. Livreddere patruljerer de mest populære strendene i høysesongen av sommeren, så her er det bare å legge seg til rette og nyte tilværelsen.

 

AKTIVITETER OG ACTION
Bay of Plentys naturskjønne beliggenhet og varierte terreng gjør at lokasjonen blir et ideelt sted å teste din eventyrlystne side. Utforsk det solfylte utendørslivet og velg blant mange morsomme og spennende aktiviteter som for eksempel: surfing leksjoner, delfinsafari, hvalsafari, båtturer, kajakkpadling, kanopadling, vannparker, rafting, øyhopping, fantastiske turstier, klatring, bading i varmekilder, utforske Hobbiton Movie set, fallskjermhopping, naturskjønne helikopterturer og mye mer.

Mat

Med sine utallige solrike dager er regionen kjent for sin rikelige produksjon og tilgang til sjømat. Lokale forhandlere drar full nytte av kortreiste, ferske ingredienser, og det er ingen grunn til å ikke nyte et måltid i verdensklasse i løpet av ditt opphold. I tillegg til en rekke gode restauranter, er Bay of Plenty kjent for sin utsøkte kaffe. Uansett hvor du har tenkt deg, finnes det utrolig mange utsalgssteder hvor du kan forvente en nydelig kaffe med fersk gjærbakst og søtsaker.

Shopping

Om man får litt nok av solen en dag, er shopping en stor favoritt både for lokale og turister. Selvom storbyen Tauranga ikke tilbyr de populære kjedene som H&M, Zara eller Ikea, har de en rekke alternativer med lignende produkter og sannsynligheten er større for å finne mer unike og særpregede funn. Fra store kjøpesentre til markeder, stilrike boutiques og gågater i de små landsbyene, er du sikker på å finne det du leter etter. Ta også en titt i de lokale surfebutikkene hvor du finner alt du trenger for å passe inn i kiwi-livsstilen.

 

Reise

Under reisen fra Norge må man påberegne en eller flere mellomlandinger, før reisen går videre til Auckland. Flyreisen kan variere fra ca. 27 og opptil 50 timer basert på reisevei og tid på mellomlanding. Ved ankomst i Auckland arrangerer vi transport for gruppen din til deres oppholdssted. Reisetiden til eventstedet tar ca. 4 timer. Gjennom hele deres opphold kan vi ordne transport for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

 

Har du lyst å oppleve Bay of Plenty?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til new zealand