Istanbul

Istanbul, byen som omhandler fortiden, nåtiden og fremtiden. Istanbul er et av de mest besøkte og viktigste stedene i verden, et sentralt knutepunkt som forbinder Asia og Europa, blander fortiden og fremtiden og samler kulturer og mennesker fra hele verden.

 

Om stedet

Et landlig konferansesenter, ca en time utenfor Istanbul i koselige og rolige omgivelser, er driftet som et hotellvirksomhet og tilbyr derfor utmerket service. Skjermet fra bylivet og de nærmeste naboer, gir denne lokasjonen mye privatliv for å best kunne nyte oppholdet.

Stedet egner seg ideelt for:
større grupper som for eksempel ungdomsgrupper, idrettslag og selskapsmøter. Familie- og vennesamlinger, brylluper eller jubileumsfester og andre feiringer.

Stedet byr på et stort lokale, flotte innendørs og utendørs sittegrupper, store gressfelt for idrettsaktiviteter, utendørs svømmebasseng, pool bar, kafe, oppholdsrom med bordtennis, PlayStation, brettspill osv., paintball område, utendørs kino og en rekke konferansefasiliteter.

Beste reisetid: mai – oktober | Kapasitet: 10 – 200 personer

Opplevelser

Istanbul tilbyr mange fritidsaktiviteter for små eller større grupper. Her er noen eksempler på hva dere kan begi dere ut på i nærheten av konferansesenteret:

 

KULTUR OG HISTORIE
Istanbuls historie går tusenvis av år tilbake i tid, og det er en rekke attraksjoner som kan vise til det. La deg fascinere av historiske severdigheter som Den Blå Mosk
éen, den store basaren, solnedgangen, Topkapi palasset, en sightseeingtur på Bosporos elva, Taksim torget, tårnet Kiz Kulesi, et bredt spekter av museer, Mini Ataturk eller en tur til Efesos – en av de syv kirkene fra Bibelen.

 

AKTIVITETER OG ACTION
Istanbul og naturomgivelsene rundt konferansestedet har utrolig mye å tilby. Man har kjente turistattraksjoner eller opplevelser som for eksempel strandturer, besøk i akvarium, delfin show, Vialand (fornøyelsespark), weapon world (skytebane) eller opplevelser som båtturer, paintball, hesteridning, firehjuling, gokarting osv. Det finnes noe for enhver interesse og fornøyelsesfaktor er garantert.

Mat

Mat og drikke har en sentral plass i kulturen og Istanbul oppleves som et paradis for å trigge smaksløkene innen et rimelig budsjett. Alt fra gourmetrestauranter og innbydende kafeer langs Bosporos gater til sjarmerende fiskerestauranter ved kysten eller tradisjonelle kebabhus, hvor du kan innta den verdenskjente, saftige kebaben. De ottomanske rettene omtales som enkle, men velsmakende og anrettet på en delikat måte.

 

Shopping

Om du er glad i shopping, er Tyrkias største by, Istanbul, en opplevelse i seg selv. Fra Grand Bazaar til det autentiske kryddermarkedet fylt av farger og eksotiske lukter til det største kjøpesenteret Mall of Istanbul, med alt innen mote, elektronikk, matservering osv. Om du ønsker å oppleve den tyrkiske atmosfæren, myldrer det av liv i bakgatene hvor sofistikerte og moderne butikker befinder seg blant de tradisjonelle basarene.

 

Reise

Med direkte flyavganger fra Norge til Istanbul er reiseveien veldig enkel. Flyreisen varer i ca. 4 timer. Ved ankomst i Istanbul arrangerer vi transport for gruppen din til deres oppholdssted. Reisetiden til konferansesenteret er omtrent 40 minutter fra flyplassen. Gjennom hele deres opphold kan vi ordne transport for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

 

Har du lyst å oppleve Istanbul?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til tyrkia