Kärnten

Denne vakre provinsen med over 200 innsjøer er Østerrikes ferieparadis både vinter som sommer. Perfekte skibakker og gode snøforhold omringet av storslåtte fjellkjeder for vintersesongen, og glitrende innsjøer, nydelige naturstier, luksuriøse spa- og velværehotell for sommerferien.

Om stedet

Omringet av Alpene og plassert litt utenfor byen Villach, ligger det et landlig fritidssenter i stilen av et sjarmerende vandrerhjem. Midt i den vakre østerrikske naturen og med Alpene rett utenfor døren, er det veldig enkelt å komme seg ut i en av de mange slalombakkene eller å ta turen opp i fjellene på utallige opptrådte stier.

Stedet har kapasitet til større grupper som for eksempel ungdomsgrupper, idrettslag og selskapsmøter, men egner seg også for mindre sammenkomster som familie- og vennesamlinger, jubileumsfester, eller en opplevelseshelg.

Fritidssentre tilbyr et stort lokale, flotte inne- og utesteder, store gressfelt for idrettsaktiviteter, lekeplass, et grillområde, en rekke konferansefasiliteter og overnattingsmuligheter.

Beste reisetid: om vinteren og i perioden mai – september | Kapasitet: 10 – 125 personer

Opplevelser

Regionen Kärnten tilbyr mange fritidsaktiviteter for små og store grupper. Her er noen eksempler på hva dere kan begi dere ut på i nærheten av det landlige fritidssenteret:

 

KULTUR OG HISTORIE
Kärnten har et stort utvalg av praktfulle slott, museer, historiske monumenter, orkestre, teatre, kunstgallerier og en rekke forskjellige arrangement som kan oppleves hele året. For kultur- og historieinteresserte kan en tur til Kärnten regionen også kombineres med en utflukt til hovedstaden Wien, en by som er smekkfull av historiske og kulturelle attraksjoner.

VINTERAKTIVITETER
Med over 24 skiområder og mer enn 800 kilometer med alpinløyper, puddersnø og solrike bakker med fantastisk utsikt, gir dette en helt spesiell følelse for den som er glad i vinteren! Kombiner en actionfylt ferie med skiturer, en dag i bakkene, på skøyter eller ta deg en gåtur med truger på beina og avslutt dagen med en ettermiddag i et avslappende termisk spa.

SOMMERAKTIVITETER
Kärnten omtales som “Innsjøenes land” og er spesielt kjent for innsjøen Wörthersee, som er den største og en av de varmeste innsjøene i Alpene. Det som gjør alpenes innsjøer så spesielle er at de har klart, rent vann med en komfortabel temperatur, som stiger opp mot 25 grader. I tillegg til en behagelig svømmetur finnes det en rekke vannaktiviteter som dykking, vannski, seiling, vindsurfing, kajakkpadling og rafting. Også fjellene tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som sykling, terrengsykling, fotturer, klatring og fallskjermhopping for å nevne noen. Dessuten finnes det nasjonalparker, stalaktittgrotter og mange andre aktiviteter som venter på å bli utforsket om sommeren i Kärnten.

 

Mat

Med ferske, sesongbaserte råvarer fra regionen, krydret med en solid del av den østerrikske livsstilen og gratinert med en lett middelhavsbris, utgjør dette de grunnleggende ingrediensene for en smakfull rett. Denne sørlige mattradisjonen har en kulinarisk særegenhet utviklet på grunn av den unike geografiske beliggenheten ved krysset mellom de tre kulturene i Østerrike, Italia og Slovenia.

Reise

Enkel reisevei med flyavganger fra Norge og en mellomlanding før reisen går videre til et utvalg av flyplasser i Kärnten. Flyreisen varer fra ca. 4,5 – 6 timer. Ved ankomst i Kärnten arrangerer vi transport for gruppen din til deres oppholdssted. Reisetiden til feriestedet kan variere i forhold til destinasjonens flyplass. Gjennom hele deres opphold kan vi ordne transport for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

Har du lyst å oppleve Kärnten?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til østerrike