London

En reise til London skuffer aldri! En av verdens mest besøkte byer har noe å tilby for enhver smak. Historie og kultur, et bredt spekter av opplevelser og underholdning og mat i verdensklasse.

Om stedet

I koselig og rolige omgivelser, ligger et landlig konferanse- og eventsenter lokalisert litt utenfor London. Dette stedet er omgitt av typisk engelsk natur som en eventyrlig skog, en hyggelig landsby og lokale puber i engelsk stil. Innen en time med tog eller buss er man i London og stedet er derfor veldig populært å leie til anledninger i kombinasjon med en tur til Englands hovedstad.

Stedet egner seg ideelt for:
familie- og vennesamlinger, jubileumsfester, brylluper og andre feiringer. Stedet er også tilpasset større grupper som for eksempel ungdomsgrupper, idrettslag og selskapsmøter.

Konferansesenteret tilbyr et stort lokale, flotte innendørs og utendørs sittegrupper, store gressfelt for idrettsaktiviteter, lekeplass, et grillområde, skog og en rekke konferansefasiliteter.

Beste reisetid: Mai – Oktober | Kapasitet: 10 – 200 personer

Opplevelser

Destinasjonen London og Oxfordshire tilbyr mange fritidsaktiviteter for både små og større grupper:

 

KULTUR OG HISTORIE
Dagsturer til kjente byer som London, Oxford og Bristol har mye å tilby for grupper med forskjellige interesser og behov. Opplev blant annet et stort utvalg av slott, palasser, museer, mange historiske monumenter, musikaler, teatre og kunstgallerier. London har også et spekter av forskjellige events som kan oppleves hele året.

 

AKTIVITETER OG ACTION
London og naturomgivelsene rundt byen har utrolig mye å by på for den som ønsker noe utenom det vanlige. Om det er kjente turistattraksjoner som voksmuseet Madame Tussauds, Harry Potter Studios eller aktiviteter som virkelig får vist frem byen som Amazing Race, rebusløp osv., så skuffer London aldri. I nærområdet kan man oppleve actionfylte aktiviteter som laser fun, klatring, diverse sportsaktiviteter, båtturer, vannsport aktiviteter, fornøyelsespark og mange flere.

Mat

Lyst til å prøve deg på de beste burgerne i London? Eller hvorfor ikke innta en saftig biff? Ønsker du noe mer autentisk, er berømte “Fish’n chips” en av Englands slagere. Mange spisesteder tilbyr “Afternoon tea”, en britisk tradisjon med varm te og små søte og salte retter til, ofte tilberedt og servert på en flott måte. For spesielle anledninger har Storbritannia noen av de mest romantiske og særegne restaurantene, samt flere Michelin-stjerne restauranter i London og i dens omgivelser å by på. Nyt en lunsj blant et stort utvalg av internasjonale caféer eller besøk noen av Londons beste rooftop barer. Ta deg en drink i en cocktailbar eller slukk tørsten med iskald øl på de lokale pubene. Cheers!

 

Shopping

London har flere forskjellige shoppingområder og shoppinggater, hvorav mange har sine egne temaer eller spesialiteter. Shopping i London er spennende og variert: fra luksusvarer i Mayfair til særegne funn i Covent Garden eller til store kjøpesentre som Westfield og Londons berømte varehus, Harrods. Du kan lett tilbringe en time, en ettermiddag eller en hel dag på å gå igjennom butikker i London.

 

Reise

Med direkte flyavganger fra forskjellige flyplasser i Norge til London, er reiseveien veldig enkel. Flyreisen varer i ca. 2 timer. Ved ankomst i London arrangerer vi transport for gruppen din til deres oppholdssted. Reisetiden fra flyplassen til deres destinasjon er ca en time. Gjennom hele deres opphold kan vi ordne transport for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

 

Har du lyst å oppleve London?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til england