New York

Planlegger du en gruppereise til østkysten av USA? Med våre amerikanske samarbeidspartnere har vi funnet frem til et vakkert, landlig konferansesenter i staten New York med et stort utvalg av opplevelser å tilby!

Om stedet

New York City er en av de mest besøkte byene i hele verden. Noen timer utenfor det hektiske sentrum ligger det et fantastisk flott konferansesenter omgitt av flott natur og i nærheten av utallige opplevelsestilbud. Dette konferansesenter egner seg perfekt for:

større grupper som for eksempel ungdomsgrupper, idrettslag og selskapsmøter. Steder er også tilpasset for familie- og vennesamlinger, jubileumsfester, brylluper eller andre feiringer.

Konferansestedet tilbyr flotte innendørs og utendørs anlegg, store gressfelt og en gymsal for idrettsaktiviteter, et grillområde, svømmebasseng, lekeplass, storkjøkken, overnattingsmuligheter i hytter eller sovesaler og en rekke konferansefasiliteter.

Beste reisetid: mai – september
| Kapasitet: 10 – 450 personer

Opplevelser

New York er staten alle kjenner til, men som dog er full av spennende overraskelser. Den tilbyr mange fritidsaktiviteter for både små og store grupper og her er noen eksempler på hva dere kan begi dere ut på i løpet av deres opphold:

KULTUR OG HISTORIE
Ingen kan gå glipp av en tur til New York City, byen som har båret frem mange ikoner av historisk betydning og som er kjent for å aldri sove. Med dagsturer til Boston, Washington D.C. eller Philadelphia, får man et innholdsrikt spekter av de største og mest betydningsfulle byene på østkysten av landet. Eldgamle tradisjoner gjemmer seg også i Great Camp Sagamore eller i Saratoga regionen. For den som ønsker å se naturens underverk i all sin prakt, er Niagara Falls og Finger Lakes fylt med eventyr og omgitt av spektakulære omgivelser. Om man foretrekker innendørs opplevelser, finnes det kulturelle sentre som for eksempel Baseball Hall of Fame eller en hel rekke historiske museer, gallerier og teatre.

STRENDER
New York byr på hvite strender og sjarmerende landsbyer og regnes derfor som en populær destinasjon for strandferier. Ta surfekurs på Long Island eller besøk forskjellige solfylte steder langs kysten som Robert Moses, Jones og Montauk’s Hither Hills. Innsjøer som Lake Champlain, Lake Ontario eller Fire Island National Seashore byr på vannsportaktiviteter for dem trenger litt mer action. Prøv dere på kajakk- eller stående padling og nyt sommersolen i kombinert med litt aktivitet.

AKTIVITETER OG ACTION
New York er et gunstig turistmål for å utøve et stort utvalg av aktiviteter og actionopplevelser. Ta med gruppen deres på aktiviteter som: vannsport, vannparker, fornøyelsesparker, dyreparker, båtturer, ridning, sykling, kajakkpadling, fjellturer, fjellklatring, gokarting, megazone, innendørs klatring, bowling, vinsmaking og mye mer.

For spesielle events har vi god erfaring i å arrangere noe enestående og passende for akkurat deres event. Hva med en jubileumsfeiring på en elegant båt i solnedgangen på Hudson River, eller et temaparty på det landlige konferansesenteret? Vi har spesialisert oss på å gjennomføre unike opplevelser som gjør akkurat deres event til en uforglemmelig reise.

Mat

New York er fullpakket med tusenvis av restauranter og med den store kulturmiksen serveres det etnisk mat fra alle verdens kanter. New York “delis” og “diners” er kjent over hele verden, og forblir populære lunsj-steder for de lokale på farten, så vel som byens besøkende. Et annet synlig matfenomen i storbyens gater er “food trucks”, som i de senere årene har økt i både omfang og mattilbud. For en billig penge kan du få alt fra smakfulle sandwicher, kinesiske dumplings og meksikanske tacos til nederlandske vafler og amerikanske cupcakes med kaffe.

Storbyens store spekter av mattilbud har også påvirket omliggende områder, og utenfor byen er mattilbudene minst like spennende. Farm-to-table er et utsalg hvor man selger lokalt dyrkede grønnsaker, frukt og kjøtt og er et veldig typisk fenomen. Populære steder som Blue Hill på Stone Barns, er en restaurant på en gård i Hudson Valley som tilbyr kun de ferskeste råvarene. Her kan man delta på en “Farmers Feast” – smaksmeny, som oppdateres hver dag basert på dagens innhøsting.

En annen klassiker som bør prøves ut, er de smakfulle og saftige Buffalo wings, som stammer fra Buffalo, New York, kombinert med en lokal øl på en typisk amerikansk sportsbar.

Shopping

New York City er virkelig det beste stedet for en vellykket shoppingopplevelse. Byen dekker alle behov med dens verdensberømte brands og utsalgssteder på ethvert hjørne, små nisjebutikker gjemt i oppkommende nabolag og store outlets like utenfor byen.

Hvert distrikt i New York har sine egne definerte områder for shopping. Du kan handle store merkevarer på den berømte Fifth Avenue og Meatpacking District eller unike nisjebutikker i bydeler som SoHo, Williamsburg og Greenwich Village. Noe av det beste med shopping i hovedstaden New York City er, at mange merkevarer har en “flagship store” her. En flagship store er den største butikken til en kjede, altså den butikken som vil omsette for mest og som på en måte vil bli kjedens landemerke og symbol i det gitte landet. Trender er etablert her, nye kolleksjoner og produkter lanseres og selges ut ifra disse butikkene for å sjekke kundens reaksjoner på det som lanseres. Shopping her er rett og slett en fantastisk opplevelse!

Reise

Med direkte flyavganger fra forskjellige flyplasser i Norge til de forskjellige flyplasser på Østkysten i USA er reiseveien veldig enkel. Flyreisen varer i ca. 6 timer. Ved ankomst i USA arrangerer vi transport for din gruppe til deres oppholdssted. Reisetiden er omtrent 4 timer fra JFK flyplassen. Gjennom hele deres opphold kan vi ordne transport for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

Har du lyst å oppleve østkysten i USA?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til østkysten usa