Sydney

Fra de uberørte strendene til den imponerende australske villmarken er New South Wales (NSW) et av de mest unike stedene i verden. En reise hit er den ideelle måten å kombinere det pulserene bylivet med nytelsen av de fantastiske strendene på kysten, flotte skogturer i vakre nasjonalparker, og fremragende spisesteder på spektakulære steder. Hovedstaden Sydney er en av verdens mest elskede byer, og den har en vibrerende og livlig atmosfære som gjør den til det ultimate reisemålet hele året.

 

Om stedet

Kun 45 minutter fra Sydney sentrum ligger det et konferansesenter omgitt av naturskjønne Georges River. Den friske luften, et myldrende dyreliv og vakre, vedlikeholdte hager med grønne gressplener gir det perfekte stedet for alle slags arrangementer.

Stedet egner seg ideelt for:
ungdomsgrupper, idrettslag, familie- og vennesamlinger, jubileumsfester og andre feiringer, selskapsmøter osv.

Konferansesenteret tilbyr et fint lokale, flotte innendørs og utendørs sittegrupper, store gressfelt for idrettsaktiviteter, lekeplass, cafe, et grillområde, badebasseng, badstu, hytter for overnatting, skog og en rekke konferansefasiliteter.

Beste reisetid: oktober – april | Kapasitet: 40 – 200 personer

Opplevelser

Regionen New South Wales og byen Sydney tilbyr mange fritidsaktiviteter for små eller større grupper. Her er noen eksempler på hva dere kan begi dere ut på i nærheten av konferansesenteret:

 

KULTUR OG HISTORIE
Opplev museer med 360 millioner år gamle fossiler og historiske byer som er kjent for blant annet bushrangers, gulljakt og spekkhoggere. Følg de historiske rutene til tidligere oppdagelsesreisende, besøk berømte filmlokasjoner eller bli med på en guided tour for å få større innsikt i verdenskjent aboriginal kunst og kultur.
Oppdag noen av havnebyens fantastiske attraksjoner, fra førsteklasses forestillinger på det ikoniske Operahuset i Sydney til de spektakulære lysshowene i Vivid Sydney. Bestill billetter for minneverdige besøk i Operahuset i Sydney, eller til en av de mange suksessfulle musikaler og andre anerkjente show.

 

STRENDER
Vakre sandstrender, perfekte surfebølger og spennende vannaktiviteter hører alle til en solrik strandferie. Fra den uberørte sørkysten til pittoreske Central Coast og til den nydelige nordkysten kan du slappe av på myk hvit sand, svømme i krystallklart vann og padle i rolige bukter. I strandparkene på de populære strendene finner du piknikbord og grillfasiliteter. Vil du oppleve noe mer lokalt, kan man pakke en kurv og nyte en piknik på en bortgjemt strand i en av de mange nasjonalparkene, hvor de majestetiske eukalyptustrærne, blendende hvit sand og glitrende blått hav skaper et postkortmotiv.

 

AKTIVITETER OG ACTION
For den eventyrlystne som søker spenning er New South Wales det naturlige valget. Med dens mangfold av terreng, vakre vannomgivelser og stabilt vær, regnes NSW å være i verdenstoppen av alternativer. Her finnes det attraksjoner for enhver smak og som garanterer moro. Man kan oppleve: vannsport som surfing, snorkling, dykking, fiske, båtliv, kajakkpadling, rafting, paraseiling, ballongturer, fallskjermhopping, grotting, kanoning, fjellklatring, firehjuls kjøring, ridning, fotturer etc.

Mat

Talentfulle kokker, og ypperlige ferske råvarer med kulturelle og kulinariske påvirkninger fra hele verden har bidratt til å etablere Sydney i toppsjiktet innen matbransjen. Byen tilbyr mange spisesteder, fra uformelle og rimelige kafeer og puber til prisbelønte restauranter på Sydney Harbour, hvor blant annet sjømaten er eksepsjonell. Landet er også kjent for sine dyktige vinprodusenter som produserer et bredt utvalg av prisvinnende viner. Vingårdene er en opplevelse i seg selv med restauranter som serverer ferske, lokale råvarer kombinert med lokale viner. NSWs vakre landskap utfyller middagsopplevelsen, enten du er i Sydney eller utforsker en av de lokale mat- og vingårdene. Du kan kjøpe ferske, egenproduserte råvarer fra bondemarkeder og lokale gårder, da også et stort utvalg av solmoden frukt.

 

Shopping

Elsker du å handle? Sydney er en fabelaktig shoppinglokasjon, med alle sine internasjonale varemerker, innovative designere og vakre shoppingarkader. I det pulserende sentrum pryder Queen Victoria bygningen som er preget av 1800-tallet og eleganse og har viet tre etasjer til mote, smykker og suvenirer. En spasertur unna er Strand Arcade, en handlegate utført i viktoriansk stil med flotte utsmykninger og hvor du finner unike butikker som hattemakere, skomakere, klesdesignere, gullsmeder, kafeer og restauranter. Følger du gjennom denne sjarmerende arkaden, kommer du til Pitt Street Mall og Westfield Sydney, et moderne handlesenter med mer enn 250 spennende butikker.

Reise

Reiseveien fra Norge har en til to mellomlandinger før reisen går videre til Sydney. Flyreisen kan variere fra ca. 23 opptil 45 timer basert på reisevei og hvor man mellomlander, til gjengjeld er flyene moderne og legger til rette for at reisen skal være behagelig og komfortabel. Ved ankomst i Sydney arrangerer vi transport for din gruppe til deres oppholdssted. Reisetiden til konferansesenteret tar ca. 45 minutter. Gjennom hele deres opphold kan vi ordne transport for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

 

Har du lyst å oppleve Sydney?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til australia