Sommertur

Har du lyst å ta ditt reisefølge med på en opplevelsestur til dette solfylte landet? Med våre samarbeidspartnere i Kroatia har vi funnet frem til et utvalg av spennende actionfylte opplevelser, som kan oppleves i sommerhalvåret.

Om rundreisen

Dette er destinasjonen for deg som ønsker å fly høyere enn skyene, dykke ned i havets fargerike dyp eller holde deg på beina mens du spankulerer oppover fjellet gjennom storslått natur. Kroatia er et ekte paradis for dem som ønsker å holde seg i aktivitet, er naturelskere og oppsøker adrenalin. Hver tur vil bli tilpasset basert på interessene, størrelse av gruppen og antall dager. Vi har god kontakt med leverandører på transport, hoteller og restauranter og med vår erfaring og kundens ønsker vil turen settes sammen og kombineres med aktiviteter som egner seg best for deres behov.

Beste reisetid: mai – september | Kapasitet: 10 – 500 personer med mulighet for flere

Opplevelser

Kroatia er et paradis med fritidsaktiviteter for både små og store grupper. Nedenfor har vi satt opp noen eksempel for hva dere kan oppleve:

STRENDER
Kroatia er kjent for spektakulære strender, enten rett ved byen eller bortgjemte for seg selv, avslappende, livlige eller strender med surfe muligheter, alt fra familievennlige til de litt mer private nudiststrendene. Noen av strendene er ansett å være blant de vakreste i verden, som for eksempel Brač Island med fine hvite småstein, sandstranden Sakarun på Dugi Otok øya eller Paradise Beach i Lopar bukten på Rab øya. I Kroatia har du muligheten til å velge og vrake, og flertallet har status som blå flaggstrender som garanterer god vannkvalitet, sikkerhet og tilgang til ulike tjenester. Ønsker du et eventyr kan du ta en seiltur på jakt etter uberørte strandperler, eller ta en avslappende dag på stranden mens du nyter solen med din reisegruppe.

AKTIVITETER OG ACTION
Ta deg en dykketur i den aqua blå kystlinjen for å oppdage havets skjulte underverker og dets rike dyreliv. Opplev vill natur og utvid horisonten i fjellene Biokovo eller Vidova Gora til fots, på hesteryggen eller på sykkel. Frigjør din energi med rafting eller kajakkpadling gjennom landets mange dype daler eller utforsk omgivelsene fra luften med fallskjerm eller paragliding. Kroatia tilbyr et bredt spekter av utendørsaktiviteter: sykling, bading, sport, kano- og kajakkpadling, dykking, golf, ridning, rafting, skigåing, grottevandring, fisking, fotturer og mye mer.

Mat

Fra nord til sør og fra øst til vest, står hver region i Kroatia for sin egen kulinariske personlighet verdt å teste ut. Påvirkninger fra nabolandene har satt sitt preg på de slaviske essenser i både kjøtt- og grønnsaksretter og desserter; og havets delikatesser og viner fra kystområdet er smaksatt av middelhavets greske og illyriske mattradisjoner. Begi deg ut på smaken av den verdensberømte aperitiffen som Maraschino av Zadar, kjøttpølsen kulenova seka fra Slavonia, østers og blåskjell fra Ston og delikatesser som ål og frosker fra Neretva dalen. Søte desserter som puddinger, kotonjata eller fritule er blant de mange fristelsene som står på menyen og som vil overraske dine smaksløker. Gled deg over å utforske mangfoldet av kroatiske retter og oppdag de fantastiske spesialitetene.

 

Reise

Med direkte flyavganger fra Norge til Kroatia, er reiseveien veldig enkel. Flyreisen varer i ca. 3 timer. Ved ankomst i Kroatia arrangerer vi transport for gruppen din til deres oppholdssted. Gjennom hele deres opphold kan vi ordne transport for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

 

Har du lyst å oppleve en sommertur til Kroatia?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til kroatia