“Outdoor action”-tur

Har du lyst å oppleve en skikkelig actiontur i Norge? Med våre norske samarbeidspartnere har vi funnet frem til et stort utvalg av spennende opplevelser i den vakre norske naturen.

 

Om “Outdoor action”- turene

Med vårt hovedkontor plassert i Norge, regnes vi som godt kjent med det vakre norske landet og hva det har å by på. Landskapet er variert med blant annet dype daler, høye fjell, røft terreng, mange innsjøer, elver, åpent hav og grønne skoger. Med en så rik natur har vi spesialisert oss på pakketilbud for den eventyrlystne og sammen med diverse samarbeidspartnere har vi kombinert de beste utendørsaktivitetene med garanti for action, utfordringer og minneverdige opplevelser.

Leverandører på transport, hoteller og restauranter er vi godt kjent med og med vår erfaring vet vi akkurat hvilke steder som passer til ulike grupper. Turen settes sammen etter kundens ønsker og behov og hver tur blir tilpasset basert på interesser, størrelse av gruppen og antall dager.

Beste reisetid: mai – september | Kapasitet: 10 – 200 personer med mulighet for flere

Opplevelser

Norge er som en stor lekeplass for de eventyrlystne! Her er vårt utvalg av utendørs action-pakker som kan settes sammen etter gruppens ønske og behov:

PAKKE 1: EUROPAS HØYESTE SJØKLIPPE “HORNELEN”
Denne pakken inneholder en gåtur opp til Europas høyeste sjøklippe. Turen i seg selv er utfordrende og varer i ca. 8 timer. Turen garanterer en fantastisk utsikt og et panorama for bilder som drar “likes” i sosiale medier.

PAKKE 2: EN FJORD – TRE IKONER
Den kjente Lysefjorden i Stavanger er omgitt av tre verdenskjente attraksjoner: Preikestolen, Kjerag og Flørlitrappene. Tre ikoner med en fantastisk utsikt på toppen som garantert tar pusten fra en. De tre turene har forskjellig vanskelighetsgrad og passer derfor til alle de som er i god form og liker litt utfordring. Turen kan settes sammen slik at hele gruppen enten gjør det samme eller deles opp på de forskjellige turene.

PAKKE 3: GAUSTATOPPEN
Gaustatoppen (1883 m.o.h.) rager majestetisk over Rjukan, og er av mange omtalt som Norges vakreste fjell. Gaustatoppen er lett tilgjengelig og enkel å bestige, men byr likevel på Sør-Norges videste utsikt. Fra Gaustatoppen kan du i klarvær se omtrent en sjettedel av Norge.

PAKKE 4: TROLLTUNGA, SKJEGGEDAL
Trolltunga er en av de mest spektakulære fjellformasjoner og denne turen er for de aller sprekeste. Turen kan vandres på den klassiske måten eller på en helt ny opplevelse over klatreveggen. Denne turen garanterer kick og adrenalin og kan kombineres med enten ziplining, RIB turer, kajakkpadling eller sykling.

PAKKE 5: RAFTING, JUVING, RAPPELLERING
Ta turen til Sjoa hvor du har et utvalg av forskjellige aktiviteter rundt elven. Om det er en av verdens beste raftingturer eller om du prøver deg på elvebrett, juving, brupendling eller hesteridning, byr turen på opplevelser med topp service og høy kvalitet.

PAKKE 6: GALDHØPPIGGEN
Klassisk brevandring i Norges flotteste brefall! Opplev en brevandring i Norges og Nord-Europas høyeste fjell og nyt majestetisk utsyn, høy puls og vakker natur. Turene arrangeres i forskjellige vanskelighetsgrader og passer til alle som har lyst å oppleve en ekte brevandring.

Alle pakkene kan individuelt kombineres med diverse opplevelser som naturområdene tilbyr og etter kundens interesser. Noen eksempler på det kan være: kajakkpadling, elverafting, ridning, vandringer, juving, klatring osv.

Mat

Det norske folk er stolte av deres tradisjonelle retter og med et vidt og variert landskap med en av verdens lengste kystlinjer finnes det uvanlige gode forutsetninger for gode råvarer. At fangst og forberedelse av topp kvalitetsfisk alltid har vært en stor del av norsk kultur er kanskje ikke så overraskende. Norge består som kjent av vill natur, masse plass og dype fjorder med kaldt, rent vann. Tidligere var tørket torsk den store eksporten, men i nyere tid er det fersk laks og arktisk torsk som troner på toppen. På menyen vil du finne mange ferske ingredienser, og med så mange godbiter til rådighet tilberedes norske hjemmelagede måltider helt fra bunn av.

 

Reise

Befinner du deg allerede i Norge, arrangerer vi transport for gruppen din til deres destinasjoner. Trenger du å fly til Norge, tar vi oss også av denne biten. Gjennom hele deres tur ordner vi transporten for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

 

Har du lyst å oppleve en “Outdoor action”-tur?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til norge