Rundreise i Sør-Afrika

Sør-Afrika er et land som forbløffer oss igjen og igjen! Om du søker spenning, mangfold og spektakulær natur, kan vi sette sammen den ultimate reisen i samarbeid med våre partnere.

 

Om rundreisen

En safari i den uberørte villmarken, en fantastisk utsikt, en solkysset strand, pulserende byer, et fascinerende innblikk i en levende kultur, et uforglemmelig eventyr – i Sør-Afrika kan du oppleve alt! Turen kan settes sammen og kombineres med aktiviteter etter ønsker og behov og tilpasses etter gruppens størrelse, interesser og antall reisedager. Et godt samarbeid med leverandører på transport, hoteller og restauranter bidrar til at vi sammen finner frem til de beste løsninger for gjennomføring av turen.

 

Beste reisetid: november – mars | Kapasitet: 10 – 800 personer med mulighet for flere

Opplevelser

Sør-Afrika er et paradis med fritidsaktiviteter for små eller større grupper. Kombiner en opplevelsestur med aktiviteter som for eksempel:

 

KULTUR OG HISTORIE
Å være i Sør-Afrika er som å innta en del av historien som går tilbake til begynnelsen av menneskeheten. Dagens Sør-Afrika har utviklet seg til en fantastisk blanding av moderne kulturer, inspirerende historie og utrolige helter. Det er virkelig en smeltedigel med røtter som går dypere enn man aner. Bli inspirert av dette klippet:

 

AKTIVITETER OG ACTION
Sør-Afrika er som en gigantisk utendørs lekeplass. Fra fallskjermhopping til safari, varmluftsballong til vindsurfing og zip-lining fra tretoppene til rafting – er noen av de mange opplevelser som virkelig gir et adrenalinpumpende øyeblikk. Ta en titt på dette klippet og la deg bli revet med av energien og stemningen:

Mat

Den sør-afrikanske matkulturen er smakfull og spennende og kombinerer det beste av råvarer fra over hele verden. De syd-afrikanske råvarene består hovedsakelig av kylling, vilt, tomater, sitroner og lime, mais i form av brød og mel, bønner og er smaksatt av ingefær, chili og krydder. Sør-Afrikanere elsker å oppholde seg utendørs og mye av maten er derfor tilberedt over et bål med enten tre eller kull. Tradisjonelt sett kalles utendørs matlagingen ‘potjie’ på afrikansk, eller for å samles for en “braai”, som er den sørafrikanske versjon av en grillfest.

Reise

Reisen fra Norge inneholder en mellomlanding før reisen tar videre til Sør-Afrika. Flyreisen varer i ca. 13 timer. Ved ankomst i Sør-Afrika arrangerer vi transport for gruppen din til deres oppholdssted. Gjennom hele deres opphold kan vi ordne transport for å ta deres gruppe frem og tilbake til forskjellige steder.

 

Har du lyst å oppleve en rundreise i Sør-Afrika?

Vi setter sammen en unik reise for deg og ditt reisefølge.
Kontakt oss i dag for tilbud!

«Let us do the planning, while you enjoy the world»

    tilbake til Sør-Afrika